Werken bij Broekhuis betekent..

Bij Broekhuis vinden wij het belangrijker WIE je bent dan WAT je bent. Voor ons is het belangrijk dat jij onze opvattingen deelt. Iedereen die bij ons werkt heeft dezelfde missie: Iedere dag het verschil maken. Van elke medewerker verwachten we daarom oplossingsgerichtheid en mensgerichtheid.

Zoek jij werkplezier, uitdagingen en kan jij je vinden in onze klantbeloften? Dan ben je bij Broekhuis op de juiste plek! Bekijk de vacatures, mocht er niets passends bij zitten, stuur dan een open sollicitatie.

Wij zijn altijd op zoek naar studenten, starters en young professionals! Benieuwd wat we te bieden hebben? Kijk dan op onze 'Starten bij Broekhuis'-pagina.

Collega's aan het woord

Autotechnicus

“Zowel letterlijk als figuurlijk heb ik een sleutelrol binnen Broekhuis. Dagelijks probeer ik samen met mijn team de klant zo goed mogelijk te helpen, door niet alleen de auto te repareren maar ook net dat beetje extra service te verlenen.”

Lees meer over deze functie

Verkoopadviseur

“Voor mij is van belang om niet alleen de auto te verkopen, maar een ‘life time commitment’ met de klant aan te gaan. Alleen tevreden klanten komen terug voor onderhoud of een nieuwe auto.”
 

Lees meer over deze functie

Service-adviseur

“Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de klant. Iedere klant is anders, ook als het gaat om het onderhoud aan zijn of haar auto. “Klanten enthousiast maken en ze van jaar op jaar aan Broekhuis te binden. Dat is iedere dag weer mijn uitdaging.”

Lees meer over deze functie

Contact