Even voorstellen..


Over Broekhuis

Broekhuis is een familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar bestaat. Van elke medewerker, en dus ook van jou als toekomstige medewerker, verwachten we oplossingsgerichtheid en mensgerichtheid. Bij Broekhuis staat de mens centraal en dit geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dagelijks werken er bij dit familiebedrijf meer dan 1400 mensen die alles doen voor een enthousiaste klant. 

Over Broekhuis

Broekhuis is actief als mobiliteitspartner in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland. Wij vertegenwoordigen 13 automerken in het volume- en premium segment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Naast onze 48 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In ons brede dienstverleningspakket hebben wij daarnaast 11 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.

Wat maakt Broekhuis bijzonder?

Wij werken met “een mensgerichte gedachte” in ons achterhoofd. Wij willen een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. Dit geldt niet alleen naar klanten en de maatschappij maar natuurlijk ook naar onze medewerkers. Wij hebben een doel voor ogen namelijk; enthousiaste relaties. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, daar werken wij met zijn allen dag in dag uit hard aan. Mobiliteit is mensenwerk dat is onze stellige overtuiging.


Hoe herken je een Broekhuis medewerker?

Wij geloven dat onze bedrijfscultuur verborgen zit in iedereen die bij Broekhuis werkzaam is. Als je bij Broekhuis werkt, bén je Broekhuis.

Deze vijf kernwaarden beschrijven hierin het beste ons DNA:

  • Mensgericht zijn;
  • oplossingsgericht zijn;
  • betrouwbaar zijn;
  • betrokken zijn;
  • transparant zijn.

Hiermee kunnen we onze klant beloven dat we hem/ haar:

  • Hoe dan ook helpen;
  • recht in de ogen kunnen kijken;
  • thuis laten komen.

Iedere collega werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden. Onze ambitie is tenslotte: “Alles voor een enthousiaste klant”.


Contact