Even voorstellen..


Over Broekhuis

Broekhuis is een familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar bestaat. Van elke medewerker, en dus ook van jou als toekomstige medewerker, verwachten we oplossingsgerichtheid en mensgerichtheid. Bij Broekhuis staat de mens centraal en dit geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dagelijks werken er bij dit familiebedrijf meer dan 1160 mensen die alles doen voor een enthousiaste klant. 

Over Broekhuis

Broekhuis is actief als mobiliteitspartner in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland. Wij vertegenwoordigen 13 automerken in het volume- en premium segment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Naast onze 48 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In ons brede dienstverleningspakket hebben wij daarnaast 11 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.

Wat maakt Broekhuis bijzonder?

Wij werken met “een mensgerichte gedachte” in ons achterhoofd. Wij willen een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. Dit geldt niet alleen naar klanten en de maatschappij maar natuurlijk ook naar onze medewerkers. Wij hebben een doel voor ogen namelijk; enthousiaste relaties. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, daar werken wij met zijn allen dag in dag uit hard aan. Mobiliteit is mensenwerk dat is onze stellige overtuiging.

Hoe herken je een Broekhuis medewerker?

Dit antwoord is heel eenvoudig. Een Broekhuismedewerker herken je door zijn of haar betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en bovenal zijn of haar mensgerichtheid. Onder onze drie merkbeloften waarmee wij naar buiten treden liggen de bouwstenen van onze organisatie. Wij noemen deze bouwstenen onze kernwaarden; mensgericht en oplossingsgericht. En dit alles in combinatie met enthousiasme en betrokkenheid. Met onze kernwaarden en onze klantbeloften zijn we groot geworden en willen we in de toekomst ons blijvend in ontwikkelen. Zodat we met recht kunnen zeggen: Broekhuis beweegt mensen!

< terug