Menu
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
21.632 beoordelingen
20.849
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
6.143
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
14.139
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
596
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Van Doorne

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede service


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 21 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

w.g.van der ree

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Doorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Al het mogelijke gedaan om garantiereparatie, terugroepactie en beurt voor mijn vertrek naar Frankrijk uitgevoerd te krijgen!


  • Broekhuis Ford Doorn
  • Datum geplaatst: 20 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig geholpen, goed advies gekregen, prima geholpen


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 20 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Snoek

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Zeist


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettige ontvangst, duidelijke communicatie.


  • Broekhuis Volvo Zeist
  • Datum geplaatst: 20 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ondanks alle tegenslagen vanuit de lease maatschappij werd er continue door de verkoper naar oplossingen gezocht en meegedacht.


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 316D

Ariens

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede service. Verder geen op of aanmerkingen


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 19 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Perfecte aflevering. Conform alle afspraken. Er werd echt een feestje van gemaakt


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 19 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ben prima geholpen door de verkoper,hij nam alle tijd en de uitleg over de auto was prima.


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 19 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Alles verliep vlot,werd gebeld over evt. extra kosten.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 19 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Hensens

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Geen bijzonderheden


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 19 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Dermowidjojo

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig en deskundig geholpen door Willem ten Bookum.


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 19 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 108

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

Van Golberdinge

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Hulpzaam klantvriendelijk en snelle afhandeling.


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Motoren Enschede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen


  • Broekhuis Motoren Enschede
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw F 800 Gs

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 4


Heb de auto gebracht met een aantal punten om op te lossen. Bij ophalen moest ik zelf vragen naar deze punten. Blijkt dat 4 van de 5 nog openstaan. Zeggen dat je er bent om problemen op te lossen maar dat niet meent, zo komt het over.


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

S.N. Rusch

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Mijn afspraak stond niet in de werkplaats-agenda. De receptioniste vertelde dat 'ze' overgegaan zijn op een ander systeem dat nog problemen geeft.... Ik kwam voor het wisselen van mijn banden en gelukkig waren de winterbanden wel aanwezig. Ik had tevens graag gehad dat ook mijn auto door de wasstraat kon maar daar was het te druk voor, jammer.


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 308

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen bij de receptie


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Toyota Corolla 1.3 Hb Xli Aut.C.

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen, en de auto super netjes afgeleverd


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Het is fijn om altijd zo snel geholpen te zijn. Als klant moet je weten dat je auto in veilige handen is, ik twijfel daar geen seconde aan. De mensen bij Broekhuis Ede denken met je mee en helpen je inderdaad met een glimlach (zoals het bordje op de toonbank aangeeft). Ze hebben mij dit jaar een geweldige Opel Corsa (uit 2011) verkocht en ze delen mijn enthousiasme voor mijn auto. Die extra betrokkenheid maakt het rijden nog leuker.


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

  • 1/1082

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug