Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.9
Gebaseerd op
28.951 beoordelingen
27.892
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
8.430
beoordelingen

Aanschaf auto

8.9
19.049
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
718
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig contact met de receptiemedewerkster. Auto correct afgeleverd


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 508

Nilsilpawong

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goed service


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008

Pieterman

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


mensen zijn vriendelijk ook morgens vroeg.komen afspraken na.


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Pieterman

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


mensen zijn vriendelijk ook morgens vroeg.komen afspraken na.


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Wopereis

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben goed en prettig geholpen, met prima service om een fiets ter beschikking te stellen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Millard

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Onze totale ervaring met Broekhuis bestrijkt meer dan tien jaar, en alleen natuurlijk hebben we problemen gehad met auto's, problemen met onderhoud en discussies over het oplossen van meningsverschillen en misverstanden ... Die door de jaren heen professioneel zijn aangepakt en opgelost. Broekhuis is familie voor ons, en zolang Broekhuis ethos familie is, en totale klanttevredenheid, zullen we deel blijven uitmaken van die familie. We zijn verheugd dat het hele team van Broekhuis Harderwijk voor ons zorgt, zorgt voor wat ze doen en ervoor zorgt dat ze het meteen goed doen. Het managementteam treedt op en behandelt elk probleem op het moment dat onzekerheid opdoemt ... Je kunt er altijd zeker van zijn dat de familie Broekhuis altijd het juiste doet! Eerlijkheid, respect en vertrouwen is alles! Bedankt, team Broekhuis! Met vriendelijke groeten, Steve en familie.


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Huit

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Erg fijn geholpen en goed advies gekregen erg te vrede


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Vlotte en prettige dienstverlening.


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ecosport

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima ervaring


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Station Wagon

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Vlotte en prettige dienstverlening.


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ecosport

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Er werd alle tijd aan het probleem besteed tot het was opgelost


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 530I

Ruitenbeek

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Heel klantvriendelijk en er wordt goed werk geleverd.


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Euverman

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Zie opmerking


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 320I

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Assen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Super


  • Broekhuis Volvo Assen
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Euverman

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10



  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 320I

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen bij de receptie, Karin doet haar best om je ook echt te helpen.


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer Sw

JWA Smans

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben fijn geholpen, en alles is perfect gedaan, zelfs auto gestofzuigd en schoongemaakt van binnen met jaarbeurt. Zeer tevreden


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Hof

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben erg prettig geholpen


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen, goede service


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Markvoort

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige ontvangst en goede verkoper, Je weet meteen waar je aan toe bent. Als je even moet wachten is er een grote tafel vol bladen, waar je lekkerder koffie krijgt. Vriendelijk personeel en de zaak heeft een open karakter


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 220I Active Tourer

  • 1/1448

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact