Vakgebieden bij Broekhuis

Interesse in een baan bij Broekhuis? Collega's vertellen waarom ze voor Broekhuis kozen.


Geerdien Haselhorst - Service-adviseur

Inhoud huidige functie

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de klant bij al hun vragen rondom mobiliteit. Iedere klant is anders, ook als het gaat om het onderhoud aan zijn of haar auto. “Klanten enthousiast maken en ze van jaar op jaar aan Broekhuis te binden”. Dat is, als service-adviseur van Broekhuis, iedere dag weer, mijn uitdaging. “Klanten enthousiast maken doe ik door ze te ontzorgen. Ik vind dat ze onbezorgd mobiel moeten zijn en daar kunnen wij een belangrijke bijdrage in leveren”.

“Ik ben een echte regelaar en dat kan ik in deze functie perfect toepassen. Dat is het leuke van spil zijn in het bedrijf.”


Waarom ik voor Broekhuis koos?

“Ik koos voor Broekhuis omdat er voldoende kansen zijn om door te groeien en de structuur van het bedrijf bij mij past.”
 

Meer weten?
 

Wil je meer weten over de functie van Geerdien? Vraag het haar direct!
 

Word jij service-adviseur bij Broekhuis?
 


Evert Jan van de Kamp - Verkoopadviseur

Verantwoordelijk voor

Verkoop Ford Bedrijfswagens Broekhuis Ford Harderwijk


Inhoud huidige functie

Ik begon bij Broekhuis als stagiair op de afdeling Financiële Administratie. Na een tijdje weg te zijn geweest ben ik nu verkoopadviseur Bedrijfswagens. Hier heerst een goede sfeer en de ambitie om elke dag het beste uit jezelf en je team te halen. Mijn taak is het om de relatie met bestaande relaties succesvol en duurzaam te laten zijn. Ook doe ik mijn best om nieuwe klanten te overtuigen van onze Ford bedrijfswagens en ons bedrijf. De aanvullende dienstverlening van Broekhuis CarPlus en Broekhuis Lease maken het mij nog makkelijk de klant puur gemak te bieden. Dat is mijn drive.


Waarom ik voor Broekhuis koos?

Ontwikkelmogelijkheden, goede sfeer en ambitie.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie van Evert Jan? Vraag het hem direct!
 

Word jij verkoopadviseur bij Broekhuis?
 


Henk Mons – Autotechnicus

Inhoud huidige functie

“Ik repareer en onderhoud de auto’s van klanten. Ik werk sinds 2008 bij Broekhuis en ben hier terecht gekomen via een stage. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot mijn huidige functie als autotechnicus. Samen met mijn collega’s los ik snel en zo goed mogelijk de problemen van de auto’s van onze klanten op. Wij kijken kritisch naar de auto alsof het onze eigen auto is. Het mooie van deze functie is dat techniek niet stil staat maar blijft ontwikkelen daardoor kan ik mij ook blijven ontwikkelen.”


Waarom ik voor Broekhuis koos?

“Ik heb voor Broekhuis gekozen omdat er voldoende kansen zijn om door te groeien en we diverse trainingen krijgen om altijd onze technische kennis up-to-date te houden. Ook de sfeer bij Broekhuis is belangrijk voor mij”.


Meer weten?

Wil je meer weten over de functie van Henk? Vraag het hem direct!
 

Word jij Autotechnicus bij Broekhuis?
 


Dennis van der Veer - Schadehersteller

Inhoud huidige functie

Ik ben Voorman bij Broekhuis Autoschade Zeist. Het is mijn verantwoordelijkheid om het schadeherstelwerk voor te bereiden.  Ik heb niet alleen contact met de klant die schade heeft gereden, maar ik ben ook in contact met verzekeraars zodat de auto zorgeloos wordt opgeknapt. Vervolgens wordt de auto aan de klant afgeleverd, schoon en gerepareerd.

Professionaliteit en de zaken goed regelen, zijn in mijn werk en voor mij persoonlijk belangrijk. Daarom werk ik graag bij een bedrijf met dezelfde eigenschappen, een bedrijf dat goed bekend staat.


Waarom ik voor Broekhuis koos?

Broekhuis staat goed bekend, no-nonsense mentaliteit, alles goed geregeld en professioneel.


Meer weten?

Wil je meer weten over de functie van Dennis? Vraag het hem direct!


Gerbrand Reijnoudt - Divisiedirecteur

Verantwoordelijk voor

De Broekhuis dealerbedrijven van de merken  Ford, Peugeot en BMW Motoren.


Inhoud huidige functie

Als divisiedirecteur stuur ik de Broekhuis dealerbedrijven aan van de merken Ford, Peugeot en BMW Motoren. In deze rol ben ik bezig om samen met vestigingsdirecteuren te zorgen voor een succesvolle doorvertaling van beleid, optimalisering van werkprocessen, goede verkoopresultaten en werkplaatsomzet. Het speerpunt is: niet de markt bepaalt of we succesvol zijn, dat bepalen we zelf. Wij gaan voor meer dan enthousiaste collega's die het beste uit zichzelf halen en zorgen voor tevreden klanten. Als Broekhuis meer doet dan waar de klant om vraagt, worden klanten ambassadeurs. Dat is ons doel: enthousiaste klanten.


Meer weten?

Wil je meer weten over de functie van Gerbrand? Vraag het hem direct!


Jesper Boonen - Afstudeerstagiair afdeling Marketing

Stage

In het kader van mijn opleiding Commerciële Economie aan Hogeschool Windesheim Zwolle ben ik momenteel bezig met mijn afstudeerproject bij Broekhuis Holding. Hierbij breng ik de klantreis voor particuliere dealerklanten uit het volumesegment en premiumsegment in kaart. De klantreis is het pad dat een consument van Broekhuis aflegt om een auto te kopen en te ervaren.

Ik heb altijd al interesse gehad in mobiliteit (auto’s) en ik ben daarom enthousiast dat ik mijn afstudeerperiode bij Broekhuis mag doorlopen. Persoonlijke ontwikkeling en de stap van een theoretische denkwijze naar een praktische denkwijze is voor mij relevant, naast het opleveren van een waardevol advies. Na mijn afstudeerstage hoop ik terug te mogen kijken op een leerzame en plezierige afstudeerstage waarbij ik met veel vertrouwen en energie mag beginnen aan een startersfunctie als marketeer.


Meer informatie over stage & afstuderen bij Broekhuis? Klik hier.


Wijert Krijt - Inbouwmonteur Broekhuis Carplus

Inhoud huidige functie

Dagelijks doe ik mijn best de inrichting voor bedrijfswagens zo mooi en functioneel mogelijk te maken. Met de inbouw van bedrijfswageninrichting richten we voor onze klant een mobiele werkplaats in. Geheel op maat. Wij werken met houtinrichting, maar zijn ook Sortimo dealer voor de wat uitgebreidere inrichting. Het is mijn uitdaging dat onze klant gebruiksgemak ervaart van wat ik heb gemaakt.


Waarom ik voor Broekhuis koos?

De no-nonsense mentaliteit bij Broekhuis spreekt mij erg aan.


Meer weten?

Wil je meer weten over de functie van Wijert? Vraag het hem direct!


Contact