Stage & afstuderen


Stage & afstuderen

Frisse ideeën en een heldere blik zijn altijd welkom bij Broekhuis. Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht? Dan heeft Broekhuis misschien wel dé stageplek waar jij naar op zoek bent!

Wij hebben stageplekken voor de volgende vakgebieden:

Verkoop

Stagelopen of starter in het vakgebied verkoop betekent dat je in korte tijd veel gaat leren. Je leert de behoefte van de klant te vertalen naar de ideale auto. Daarnaast heb je een actieve rol in de presentatie van het bedrijf en weet je ook administratief je mannetje te staan.


Techniek

Wij bieden naast stageplaatsen ook BBL- of BOL opleidingstrajecten aan. Zowel bij je stage als bij een van deze opleidingstrajecten ga je in nauwe samenwerking met je collega’s zorgen dat de auto’s van onze klanten in topconditie zijn. Je voert onder meer reparaties en onderhoudsbeurten uit en je krijgt hierbij begeleiding van ervaren technici.


Schadeherstel

Ook voor het schadeherstelvak bieden wij stageplaatsen en BBL- of BOL opleidingstrajecten aan. Bij je stage en het opleidingstraject ga je in nauwe samenwerking met ervaren collega’s aan de slag met allerlei herstelwerkzaamheden.


Service

Tijdens een stage als service-adviseur je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Als service-adviseur ben je de schakel tussen klant en werkplaats, het is belangrijk dat je de informatie en wensen van onze klanten goed weet te vertalen naar je collega’s in de werkplaats. Je collega’s maken je wegwijs in de werkplaatsplanning, de administratieve- en financiële afhandeling van de opdracht en het vervangend vervoer.


(Financiële) administratie

In dit vakgebied houd je je bezig met onder andere het aanvragen kentekens, opmaken van verkooporders en het factureren van auto’s. Daarnaast beheer je ook de digitale dossiers.


Automatisering

Bij automatisering ga je je bezig houden met het oplossen van ICT-vraagstukken. Daarnaast kun je ook een bijdrage leveren aan het afhandelen van eerste- en tweedelijnsgebruikersvragen.


Marketing

De marketingafdeling houdt zich bezig met marketingcommunicatie zowel op online- als offline gebied. Heb jij een goed plan voor een opdracht of stage onderzoek? Laat het ons dan weten.


Enthousiast?

Heb je een leuk idee voor een opdracht voor een van deze vakgebieden? Of wil je gewoon graag bij Broekhuis stagelopen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Solliciteer direct

< terug