Veelgestelde vragen

Waar gaat jouw vraag over?


Kan ik alleen solliciteren op vacatures of mag ik ook een open sollicitatie insturen? Hoe gaat de procedure bij het solliciteren eigenlijk in zijn werk? Vragen, vragen en nog eens vragen. We hebben een aantal vragen verzameld en op deze pagina bij elkaar gezet. Wellicht vind je hieronder jouw antwoord.

Open sollicitatie


Binnen twee weken bevestigen wij de ontvangst van je open sollicitatie. Wanneer wij op op korte termijn een vacature verwachten, die aansluit bij je profiel, dan houden we je gegevens zes maanden in onze portefeuille. Als wij een geschikte vacature voor je vinden nodigen wij je uit voor een gesprek.


Je kunt je open sollicitatie versturen per e-mail, per brief of met behulp van het sollicitatieformulier op deze site. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

• Functie waar je voorkeur naar uitgaat

• Wat je loopbaanwensen zijn

• Wat je Broekhuis te bieden hebt

• Waarom jij juist bij Broekhuis zou willen werken


• Via e-mail: werkenbij@broekhuis.nl

• Via het contactformulier

• Schriftelijk: Broekhuis Holding B.V.
                      T.a.v. personeelszaken
                      Postbus 318 3840 AH HARDERWIJK

Zorg dat je open sollicitatie altijd is voorzien van motivatie en cv.


Solliciteren algemeen


Je ontvangt zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging in dit bericht staat de sollicitatieprocedure beschreven. Vervolgens wordt je sollicitatie te beoordeling voorgelegd aan de desbetreffende vacaturehouder. Denken wij dat je geschikt bent nodig wij je uit voor een gesprek. 


Indien er een sluitingstermijn van toepassing is dan vermelden wij dat specifiek in de vacature.


Bij een open sollicitatie houden we je gegevens zes maanden in onze portefeuille. Voor alle overige vacatures bewaren we de gegevens tot dat de vacature is vervuld.


Ja, wij ontvangen graag een cv en motivatie.


Ja, dat is altijd mogelijk. Graag elke sollicitatie voorzien van motivatie en cv.


Ja, dat is altijd mogelijk, graag ontvangen wij wel een cv.


Stage & opleiding


Binnen Broekhuis zijn er verschillende stagemogelijkheden, ben je op zoek naar een stage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons je motivatie en cv en wie weet loop jij binnenkort stage bij een van onze enthousiaste teams.


Om je verder te ontwikkelen bieden we jou cursussen en opleidingen aan die passen bij jouw ambities en jouw functie. Zo werken we aan een gezamenlijk doel. De Broekhuis Academy is een ‘inhouse’ hbo-opleiding voor onze (toekomstige) managers. Als werkgever investeren we namelijk graag in de vakkennis en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers!


In overleg met school kunnen we de duur van de stage bepalen.


In overleg met ons en je school wordt er een geschikte medewerker gekozen die jou goed kan begeleiden.


Bij Broekhuis zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden. Speciaal voor schoolverlaters die zich op het technisch vlak willen ontwikkelen bieden wij een BBL-traject aan. Tijdens dit traject volg je een volledige opleiding tot monteur. Bij deze opleiding werk je 4 dagen bij Broekhuis en 1 dag in de week ga je naar school. Ook voor de 1e autotechnicus die graag technisch specialist wil worden bieden wij opleidingsmogelijkheden. Zo kun je jezelf continu blijven ontwikkelen op zowel praktisch als theoretisch vlak.


Contact