Autoverhuur bij Broekhuis - Tijdelijke mobiliteit voor iedereenAutoverhuur bij Broekhuis - Tijdelijke mobiliteit voor iedereen

Autoverhuur bij Broekhuis

Tijdelijke mobiliteit voor iedereen


Bekijk onze vestigingen

Een auto voor kortere tijd

Heeft u snel een auto nodig voor een kortere periode? Broekhuis regelt het voor u! Met meerdere autoverhuur vestigingen kunnen wij u snel van dienst zijn met tijdelijke mobiliteit.

Onze professionele verhuur- en shortleasebedrijven van Broekhuis richten zich naast vervangend vervoer voor de Broekhuis automobielbedrijven ook op tijdelijke mobiliteit in de vorm van autoverhuur en shortlease.

Een dag, een week of een jaar, u kunt bij ons terecht voor autoverhuur van een dag tot een shortlease contract van maximaal 24 maanden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor tijdelijke mobiliteit. We gaan tot het uiterste om u als klant optimaal te bedienen en de zaken goed te regelen.

Een persoonlijke oplossing voor iedereen

Ons aanbod bestaat uit allerlei modellen, denk aan personenauto’s, personenbusjes en bedrijfswagens. Zo kunnen we u voorzien van de tijdelijke mobiliteit die bij u past. Met onze eigen haal- en brengservice, scherpe tarieven en persoonlijk advies staan wij voor u klaar.

Zakelijke auto huren

Heeft u een zakelijk wagenpark dat bestaat uit lease- en koopauto’s? In veel gevallen wordt er dan niet gedacht aan het huren van een auto. Deze optie biedt vele mogelijkheden voor uw wagenpark, zonder de nadelen van lange contracten.

Heeft u bijvoorbeeld vervangend vervoer nodig tijdens onderhoud of schadeherstel, voor tijdelijke arbeidskrachten, voor nieuw personeel of voor extra capaciteit tijdens drukke periodes? Dan kan autoverhuur tot 30 dagen of shortlease tot 24 maanden de flexibele oplossing voor u zijn.

Een huurauto van Broekhuis

Een auto huren bij Broekhuis:

  • Wij regelen het onderhoud, de verzekering en andere bijkomende zaken;
  • particuliere en zakelijke mogelijkheden;
  • flexibele huurperiodes;
  • u huurt al een auto vanaf € 15,- per dag;
  • een laag eigen risico;
  • ook trouwauto’s en vakantieauto’s beschikbaar.
Autoverhuur Alkmaar - Pandfoto

Autoverhuur Alkmaar

Heeft u een auto nodig tijdens onderhoud aan uw eigen auto, voor een vakantie of voor een speciale gelegenheid? U vindt het bij Broekhuis Autoverhuur Alkmaar. Heeft u tijdelijk een auto nodig voor nieuw personeel, voor tijdelijke arbeidskrachten, of om in te zetten tijdens extra drukke perioden? Ook in deze gevallen kan Broekhuis Autoverhuur Alkmaar iets voor u betekenen. 

Autoverhuur Enschede - Pandfoto

Autoverhuur Enschede

Heeft u een auto nodig tijdens onderhoud aan uw eigen auto, voor een vakantie of voor een speciale gelegenheid? U vindt het bij Broekhuis Autoverhuur Enschede. Heeft u tijdelijk een auto nodig voor nieuw personeel, voor tijdelijke arbeidskrachten, of om in te zetten tijdens extra drukke perioden? Ook in deze gevallen kan Broekhuis Autoverhuur Enschede iets voor u betekenen. 

Autoverhuur Purmerend

Heeft u een auto nodig tijdens onderhoud aan uw eigen auto, voor een vakantie of voor een speciale gelegenheid? U vindt het bij Broekhuis Autoverhuur Enschede. Heeft u tijdelijk een auto nodig voor nieuw personeel, voor tijdelijke arbeidskrachten, of om in te zetten tijdens extra drukke perioden? Ook in deze gevallen kan Broekhuis Autoverhuur Purmerend iets voor u betekenen. 

Autoverhuur Haarlem - Pandfoto

Autoverhuur Haarlem

Heeft u een auto nodig tijdens onderhoud aan uw eigen auto, voor een vakantie of voor een speciale gelegenheid? U vindt het bij Broekhuis Autoverhuur Haarlem. Heeft u tijdelijk een auto nodig voor nieuw personeel, voor tijdelijke arbeidskrachten, of om in te zetten tijdens extra drukke perioden? Ook in deze gevallen kan Broekhuis Autoverhuur Haarlem iets voor u betekenen. 

Autoverhuur Heemskerk - Pandfoto

Autoverhuur Heemskerk

Heeft u een auto nodig tijdens onderhoud aan uw eigen auto, voor een vakantie of voor een speciale gelegenheid? U vindt het bij Broekhuis Autoverhuur Heemskerk. Heeft u tijdelijk een auto nodig voor nieuw personeel, voor tijdelijke arbeidskrachten, of om in te zetten tijdens extra drukke perioden? Ook in deze gevallen kan Broekhuis Autoverhuur Heemskerk iets voor u betekenen. 

Contact